Om oss

Gummi Centralen AS er den Norske importøren av Pirelli og Maxxis dekk til personbil, varebil, SUV, mc, last, og buss. Vi er også importør av Trelleborg landbruksdekk i tillegg til ATS og Anzio aluminiumfelger. Selskapets administrasjonkontor holder til på Asker Panorama, mens våre lagerlokaler er på Hvalstad i Asker, 17 km sør for Oslo. Vi er i dag til sammen 18 ansatte i selskapet. I 2012 feiret Gummi Centralen 40 år! I 2015 ble selskapet kjøpt opp av RAC Group, og er i dag Norges raskest voksende dekkimportør.

Om Gummi-Centralen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Gummi-Centralen

Med Pirelli agenturet er Gummi Centralen AS totalleverandør av dekk. Bredden i Pirellis produktspekter sikrer vår markedsposisjon, og gjenspeiler den verdsettelsen våre kunder viser til dette velrenommerte dekkmerket. Pirelli er verdensledende innen lavprofildekk, og ligger fremst i utvikling og forskning. Pirelli-agenturet sikrer Gummi Centralen AS og selskapets forhandlere et strategisk viktig ”imageprodukt” bestående av kurante og lett omsettelige varer med høy gjennomsnittelig lønnsomhet. Pirelli er soleklar nummer 1 i Europa på ”High performance” dekk - ikke bare som originalutrustning til verdens ledende bilindustri, men også på ettermarkedet. 

Om Gummi-Centralen

Gummi Centralen AS fikk agenturet på Maxxis dekk for Norge i 2005. Maxxis er verdens 10.største dekkprodusent, og har sitt hovedsete i Taiwan. Med Maxxis kan vi tilby det Norske dekkmarkedet et bredt produktspekter i medium/lavprissegmentet. Både sommer og vinterdekk. Gummi Centralen AS er også valgt ut av Maxxis som deres samarbeidspartner på utvikling av nordiske vinterdekk. 
Gummi Centralen AS er importør i Norge av Trelleborg TM landbruksdekk. Dekkene produseres av Trelleborg Wheel Systems, et ledende globalt selskap som har spesialisert seg 100 % på jordbruksdekk. TM serien tilbyr et komplett spekter av moderne radialdekk for jordbrukstraktorer. 

  

SERVICE

Gummi Centralen AS ønsker å gi kundene et totaltilbud av dekk med høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi legger vekt på å yte god service ved å være leveringsdyktige, ha hyppig kundekontakt, rask distribusjon, og ha en stabil og faglig dyktig stab. Vi vet at ved å tilfredsstille de mange spesialønsker våre kunder har, skaffer vi oss et nødvendig forsprang. Vi vet samtidig at ved å være en sterk og pålitelig partner vil vi oppfylle de krav markedet setter. Gummi Centralen AS ønsker et langvarig og forretningsmessig godt forhold til sine kunder. Det at vi har et ”riktig” lager gjør at vi alltid er leveringsdyktige, og dermed kan supplere forhandlere på kort varsel. Våre selgere og ordremottagere er meget erfarne og har stor bransjekunnskap.

MÅL
Vi har satt oss mål om å ytterligere økte markedsandeler i årene som kommer. Dette skal vi gjennomføre ved å knytte eksisterende kunder nærmere oss – men også ved å satse på udekkede distrikter.

GUMMI CENTRALEN AS OG MILJØHENSYN
Gummi Centralen as er sertifisert Miljøfyrtårn i tillegg til å være medlem av Grønt Punkt Norge og Norsk Dekkretur. Vi har dermed lagt til rette for en miljøbevisst arbeidshverdag. Vi ønsker at våre leverandører oppfyller gitte miljømessige krav for å samarbeide med oss i fremtiden.
Om Gummi-Centralen