Gummi Centralen AS er den Norske importøren av Pirelli, Maxxis, Roadcruza og Powertrac dekk til personbil, SUV, varebil og motorsykkel, samt Vossen, Brock og R-Series felger. Vi er også importør av Maxxis last- og bussdekk.

Selskapets administrasjonskontor holder til på Lierstranda utenfor Drammen, og vårt sentrallager er lokalisert på Bjerkås i Slemmestad (mellom Asker og Drammen). Vi har også regionale varelager i Bergen, Stavanger, Trondheim og Lillehammer. Vi er 20 ansatte og er i dag en av Norges raskest voksende dekk- og felgimportører.

 

LEVERANDØR TIL NORSK BILBRANSJE

Gummi Centralen er stolt leverandør til flere av landets ledende bilmerker. Våre fremste partnere for levering av komplette vinterhjul og løse dekk:

                                                                      

 

SERVICE

Gummi Centralen AS ønsker å gi kundene et totaltilbud av dekk og felger av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi legger vekt på å yte god service ved og være leveringsdyktige, ha hyppig kundekontakt, gode systemer og rask distribusjon. Vi vet at ved å tilfredsstille de mange spesialønsker våre kunder har, skaffer vi oss et nødvendig forsprang. Vi vet samtidig at ved å være en sterk og pålitelig partner, vil vi oppfylle de krav markedet setter. Gummi Centralen AS ønsker et langvarig og forretningsmessig godt forhold til sine kunder.

 

MÅL

Vi har satt oss mål om bærekraftig drift og økte markedsandeler i årene som kommer. Dette skal vi klare ved å knytte eksisterende kunder nærmere oss – men også ved å satse på udekkede distrikter.

 

MILJØFYRTÅRN

Som Miljøfyrtårn-sertifisert tar vi aktivt miljøansvar og bidrar til grønn omstilling. Dette er vi stolte av!

  

VÅRE SPONSORENGASJEMENT

For Gummi Centralen er det viktig å ta både lokale og nasjonale samfunnsansvar gjennom positive idrettsengasjement. Vi ønsker å identifisere oss med klubber og lag som representerer sunne verdier og holdninger, og som utviser en unik vinnerkultur. På bakgrunn av dette, så har vi følgende samarbeidsengasjement:

 

 

FAKTURAINFORMASJON

Primært ønsker vi faktura tilsendt i EHF format. Vi er registrert i ELMA registeret. Vårt org. nr. er 919512407

Alternativt kan fakturaer sendes som pdf til fakturaimport@gummicentralen.no.

Det kan kun sendes én faktura pr. mail. Har en faktura flere sider må disse samles i ett pdf dokument.

Vi gjør oppmerksom på at alle fakturaer skal sendes oss elektronisk, fakturaer pr. post vil ikke bli akseptert.

Vår postadresse/fakturaadresse er:
Gummi-Centralen AS
Postboks 543
3412 Lierstranda