Vi er den norske importøren av Pirelli, Maxxis, Roadcruza og Powertrac dekk.

Med Pirelli agenturet er Gummi Centralen AS totalleverandør av dekk. Bredden i Pirellis produktspekter sikrer vår markedsposisjon, og gjenspeiler den verdsettelsen våre kunder viser til dette velrenommerte dekkmerket. Pirelli er verdensledende innen lavprofildekk, og ligger fremst i utvikling og forskning. Pirelli-agenturet sikrer Gummi Centralen AS og selskapets forhandlere et strategisk viktig ”imageprodukt” bestående av kurante og lett omsettelige varer med høy gjennomsnittelig lønnsomhet. Pirelli er soleklar nummer 1 i Europa på ”High performance” dekk – ikke bare som originalutrustning til verdens ledende bilindustri, men også på ettermarkedet.

 

Gummi Centralen AS fikk agenturet på Maxxis dekk for Norge i 2005. Maxxis er verdens 9.største dekkprodusent, og har sitt hovedsete i Taiwan. Med Maxxis kan vi tilby det Norske dekkmarkedet et bredt produktspekter i medium/lavprissegmentet. Både sommer og vinterdekk. Gummi Centralen AS er også valgt ut av Maxxis som deres samarbeidspartner på utvikling av nordiske vinterdekk.

 

Roadcruza dekk fra en av Kinas ledende dekkprodusenter er tilgjengelig i et bredt spekter av dimensjoner til personbil og SUV/4×4. Dekk fra Roadcruza faller inn under budget-dekk kategorien, en har moderne dekkmønstre og stammeoppbygninger som gir deg som sjåfør en komfortabel og trygg tur.

 

Powertrac fra en av Kinas største dekkprodusenter er tilgjengelig i et bredt spekter av dimensjoner og tilhører budget-segmentet. Velger du sommerdekk fra Powertrac får du et kvalitetsprodukt som gir mye dekk for pengene.