MAXXIS


Maxxis er verdens niende største dekkprodusent, men også en av de som vokser raskest. Gummi Centralen AS er stolt importør av det anerkjente dekkmerket.

Maxxis gir deg trygge kvalitetsdekk, til en god pris.

 

DEKK TIL PERSONBILER OG LETTE LASTEBILER


Maxxis har spesialisert seg på dekk til personbiler, og lette lastebiler. De leverer også dekk til sykler, motorsykler og ATV. De er svært opptatt av gode og livslange relasjoner med sine kunder.

Dekkene fra Maxxis har høy produktytelse, og er trygge for personbiler, uansett årstid. Gjennom mange års forskning og utvikling har de designet en mønsterkombinasjoner som gjør kjøringen til en drøm.

Dekkene er også svært stillegående, og egner seg godt for høye hastigheter og kjøring på motorvei, uten å kompromisse med grep og kjøreegenskaper.

 

VINTERDEKK FRA MAXXIS


Maxxis tilbyr en rekke vinterdekk som egner seg godt for norske forhold. De kommer godt ut av en rekke tester, i NAFs vinterdekktest 2014 kom de ut som testens overraskelse og ble beskrevet som følgende: «Dekket presterer på det jevne i alle disipliner, og det er topp både på snø og vått føre. På snø presterer det helt på topp og er i tillegg bra på våt vei».

 

PIGGDEKK FRA MAXXIS


Maxxis leverer en rekke dekk som er optimale for nordiske forhold. De har førsteklasses kjøreegenskaper, og høy yteevne på snø og is. Dekkene gir deg god stabilitet, og dermed trygghet.
Arctictrekker NP3 er et piggdekk med optimalt mønster for nordiske forhold, effektiv piggplassering gir deg topp stabilitet og lavt støynivå for komfortabel kjøring. Presa Spike LT er et piggdekk med rotasjonsbestemt mønster som gir deg et godt grep på snø og glatt føre. Svært gode egenskaper for norske veier.

 

PIGGFRIE DEKK


Maxxis tilbyr en rekke friksjonsdekk, eller piggfrie dekk, som egner seg for norske forhold.

Arctictrekker NS3 byr på topp stabilitet, lavt støynivå og effektiv piggplassering. Det friksjonsfrie dekket Arctictrekker SP02 har en avansert gummiblanding for nordiske forhold. Mønsterets utforming og oppbygging gir førsteklasses kjøreegenskaper på is og snø. Maxxis SUV-dekk Presa SUV SS01 har ypperlige egenskaper på både snø og is, og gir god stabilitet på barmark. Wintermaxx II har gode egenskaper som forebygger vannplaning og våt snø, grunnet det selvrensende mønsteret. Lang levetid for en god penge.

 

SOMMERDEKK FRA MAXXIS


Maxxis har et bredt utvalg av sommerdekk med ulike egenskaper.

Mectora ME3 er et drivstoffbesparende dekk for kompakte biler, innovativt sidedekk-design gir en behagelig kjøretur med lite rullemotstand. Victra Sport VS 01 til personbil fungerer godt i høye hastigheter og gir sportsytelse. Gode kjøreegenskaper under alle forhold. S Pro til SUV, er sportsdekk med godt grep og stabilitet ved høye hastigheter. Lavt støynivå for komfortable turer. Dekket Victra PRO-R1 er utviklet basert på en rekke testvinnere. En spesiell gummiblanding forbedrer våtgrep og minsker drivstoffforbruket. Victra MA-510 fungerer utmerket på vått føre, og fire brede spor i mønsteret reduserer risikoen for vannplaning.