VI ANBEFALER HØYKVALITETSDEKK FRA PIRELLI


Pirelli produserer høykvalitets- og høyprestasjonsdekk, og er blant verdens fem største dekkprodusenter. Gummi Centralen AS er stolt importør av Pirellidekk til det norske markedet.

Pirelli satser tungt på forskning, for at selskapet skal kunne utvikle og produsere dekk av svært høy kvalitet, med stor grad av sikkerhet og lite miljøpåvirkning. Produsenten er kjent for å produsere noen av verdens beste premium-dekk.

Dekkprodusenten har i mange år jobbet innen racing, og er eneleverandør av dekk til Formel 1. De leverer også dekk til World Rally Championship WRC.

 

PIRELLI PRODUSERER DEKK FOR NORDISKE FORHOLD


Norske veier er i konstant forandring hvor det kan være is den ene dagen, snø den andre og våt asfalt den tredje. Det stadige skiftende været, stiller ekstreme krav til både dekk, og dekkprodusenter.

Dekkene bør være like trygge på våt asfalt i høye temperaturer, som på veier med is og snø når gradestokken kryper under null. For å oppnå dette må man velge en dekkprodusent med svært god kjennskap til det nordiske klimaet, og velge et dekk som endrer egenskaper etter veibanens underlag.

Dekk fra Pirelli er det trygge valget for deg og din familie.

 

DEKKENE GJØR DET GODT I TESTER


Pirelli tester sine dekk i Sverige, og bruker enorme ressurser på forskning og utvikling, både for sommer- og vinterdekk, da innen nordiske forhold.

Pirelli dekk gjør det gjentatte ganger svært godt ut i norske tester, senest i både 2018, 2019 og 2020. Vi legger jevnlig ut testresultater på vår downloadside i form av diskplakater som kan benyttes ved ønske.

 

PIRELLI SEAL INSIDE 

 

          

SEAL INSIDE er en ny teknologi i dekkindustrien. Den mest vanlige form for punktering (85%) er gjennomtrengning av fremmedlegeme i slitebanen. Seal Inside teknologien forhindrer trykktap ved skade og man kan derfor kjøre videre uten behov for assistanse.

Dekk med SEAL INSIDE ™ krever ikke dedikerte felger eller TPMS (dekktrykkovervåkingssystemer) for å brukes sikkert på et kjøretøy. De kan brukes på alle typer biler, avhengig av dekkstørrelsen.

Tilgjengelig i 17’’-20’’ til personbil og SUV.

 

PIRELLI RUN FLAT ™

 


Run Flat gjør at du kan fortsette reisen selv etter punktering. Den innebygde avstivningen gjør at dekket ikke kollapser som et tradisjonelt dekk. Run Flat håndterer opptil 80 km kjørelengde i maks 80 km/t.

 

PIRELLI NOISE CANCELLING SYSTEM ™

 


          

PIRELLI NOISE CANCELLING SYSTEM (PNCS) er en teknologi som halverer lydnivået inne i bilen med hjelp av en lydabsorberende anordning montert innvendig i dekket.

OE til: Volvo, VW, Audi, Tesla, Range Rover, Tesla, Porsche, Ferrari, Aston Martin, Lamborghini.