Gummi Centralen er din felgleverandør på Vossen, Brock og Eta Beta.


 

Amerikanske Vossen Wheels, lokalisert i Miami, leverer felger i  Ultra Premium / Ultra Luxury segmentet.

Vossen er et ungt selskap i bransjen, og har allerede rukket å etablere seg som en markant trendsetter på en imponerende måte. Få eller ingen kan sammenlignes med Vossens ekstreme nøyaktighet, gnistrende finish, kompromissløse kvalitet og ubegrensede applikasjoner.

HF, VF og CV seriene leveres i et utvalg standardoppsett, samt nærmest ubegrensede muligheter for custom oppsett.

Vossen Forged lages kun på bestilling og tilpasses nøyaktig den enkelte bilmodell. «Forged» finnes i en rekke design med tilvalg man ellers bare kan drømme om. 48 farger, monobloc vs. 3-delt, personlig maskinert tekst i felgen, utfreste lommer for vektreduksjon, osv, osv. Her finnes ingen standard, kun enestående perfeksjon både hva gjelder finish, kvalitet og tilpasning.


 

Tyske Brock Alloy Wheels er en av Tyskland største og ledende produsenter av høykvalitets alufelger. Tysk ingeniørkunst på sitt aller beste.

Blant annet er alle Brocks felger TÜV godkjente.

Brock kjennetegnes av kompromissløs kvalitet og de innehar flere sertifikater til felgene sine enn noen annen produsent. Brock bruker en spesiell keramisk lakk som gir et spesielt pent utseende og ekstrem holdbarhet. Brock leveres med 5 års lakkgaranti og flere av designene er godkjent for vinterbruk (også noen av dem med såkalt ‘polished’ forside).

Brocks produksjon etterstreber de aller høyeste kvalitets- og miljøkrav. Alt produseres i Tyskland, også verktøyene og formene som brukes i produksjonen.

Kun aluminium av absolutt høyeste kvalitet benyttes – som gjennomgår strenge kvalitetskontroller på fabrikken før felgproduksjon. Råmaterialene anskaffes fra utvalgte produsenter der etikk, sporbarhet og kvalitet står i høysetet.

Brock er innovative på design, og leverer moderne felger til nesten alle biler på markedet, spesialtilpasset for den enkelte modell.


 

Italienske EtaBeta leverer Italiensk design av meget høy kvalitet, med et moderne program av spennende modeller.

EtaBeta våger å tenke utenfor boksen og produserer TÜV godkjente felger i standard utførelse, samt høykvalitets performancefelger til tuning og ekstrem tuning helt opp til smidde spesialfelger. Enkelte design kan leveres i spesialfarger på bestilling.

Eksempelvis gir EtaBeta Eros oss et tidløst design i et stort spekter til en mengde biler. Lengre opp på skalaen, EtaBeta Heron, med et moderne uttrykk til utvalgte modeller av både elbiler og tradisjonelle bestselgere i de øvre segmentene i 19’’ og 20’’.

EtaBetas ‘DLW’ serie er felger i eksklusive design tiltenkt å komplimentere premiumbilens uttrykk. Her får du i både pose og sekk med kvalitet, prestasjoner, design og personlig tilpasning om ønskelig.


 

R-Series er høykvalitetsfelger i attraktive design for et bredt utvalg biler. R-Series er spesielt gode på ‘high performance’ biler og finnes i flere oppsett til biler med behov for bredere felger på bakakselen.

R-Series er Flow Forged, som gir felgen høy styrke og lav vekt. Alle farger kan brukes både sommer og vinter.