Gummi Centralen AS er den Norske importøren av Pirelli og Maxxis dekk til personbil, SUV, varebil og motorsykkel.

Vi er også importør av Maxxis last- og bussdekk. Selskapets administrasjonskontor holder til i Asker, og vårt varelager er lokalisert på Bjerkås i Slemmestad (mellom Asker og Drammen). Vi er 18 ansatte og er i dag en av Norges raskest voksende dekkimportører.

I 2012 feiret Gummi Centralen 40 år som dekkimportør, og i 2014 ble selskapet kjøpt opp av RAC Group – som også eier Dekk1 kjeden og Ferno Norden.


⮡  Våre ansatte

 

LEVERANDØR TIL NORSK BILBRANSJE

 
Gummi Centralen er stolt leverandør til flere av landets ledende bilmerker. Våre fremste partnere for levering av komplette vinterhjul og løse dekk:

                                                  

 

SERVICE

 
Gummi Centralen AS ønsker å gi kundene et totaltilbud av dekk med høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi legger vekt på å yte god service ved og være leveringsdyktige, ha hyppig kundekontakt, gode systemer og rask distribusjon. Vi vet at ved å tilfredsstille de mange spesialønsker våre kunder har, skaffer vi oss et nødvendig forsprang. Vi vet samtidig at ved å være en sterk og pålitelig partner, vil vi oppfylle de krav markedet setter. Gummi Centralen AS ønsker et langvarig og forretningsmessig godt forhold til sine kunder.

 

MÅL

 
Vi har satt oss mål om bærekraftig drift og økte markedsandeler og i årene som kommer. Dette skal vi gjennomføre ved å knytte eksisterende kunder nærmere oss – men også ved å satse på udekkede distrikter.

 

GUMMI CENTRALEN AS OG MILJØHENSYN

 
Gummi Centralen AS er sertifisert Miljøfyrtårn i tillegg til å være medlem av Grønt Punkt Norge og Norsk Dekkretur. Vi har dermed lagt til rette for en miljøbevisst arbeidshverdag. Vi ønsker at våre leverandører oppfyller gitte miljømessige krav for å samarbeide med oss i fremtiden.

 

VÅRE SPONSORENGASJEMENT

For Gummi Centralen er det viktig å ta både lokale og nasjonale samfunnsansvar gjennom positive idrettsengasjement. Vi ønsker å identifisere oss med klubber og lag som representerer sunne verdier og holdninger, og som utviser en unik vinnerkultur. På bakgrunn av dette, så har vi følgende samarbeidsengasjement i 2018/2019: