Pirelli Angel GT-verdens beste gatedekk

MCN «TYRE OF THE YEAR» AWARD 2013. Etter lanseringen av Pirelli’s nye sport/touring dekk i april 2013, har dekket bli kåret til best i test av en samlet Europeisk motorpresse.

Det har ikke blitt spart på superlativer om dekkets egenskaper enten man snakket om handling eller våtgrep. For ikke å snakke om at Angel GT er det absolutt mest slitesterke dekket på markedet. Pirelli har, med Angel GT, satt en ny standard for motorsykkeldekk.

Som kronen på verket er Angel GT også kåret til Motorcycle News «Tyre of the year» og ikke bare i sitt segment, men «over all»

Michael Neeves I MCN forklarer valget på følgende måte: Pirelli Angel GT har vist seg å være et førsteklasses sport/touring dekk for alle typer sykler. Det har egenskaper som et sportsdekk som gjerne kan monteres på en sportssykkel for bruk på bane for samtidig å være et fantastisk touring dekk med stabilitet, våtgrep og lang levetid.

Marketing manager Jim Worland hos Pirelli UK, tar dette som et skikkelig klapp på skulderen. At dekket ble lansert for verdenspressen, på dekket av et hangarskip, vakte oppsikt, men sett bort fra all glitter og stas, har dekket fått en fantastisk mottagelse hos forhandlere, motorpresse og motorsykkelførere. Det å tilby et slikt nivå på grep og handling og samtidig komme på første plass i Motorrad Test Center’s slitasjetest gjør Angel GT til et imponerende dekk, faktorer som har resultert i denne prisen.