Maxxis er valgt ut av Volkswagen som en av produsentene av originaldekk til 5.generasjon Volkswagen Caddy.

Mecotra ME3+ er en versjon av det svært økonomiske ettermarkedsdekket, Mecotra ME3, utviklet spesielt for den nye VW Caddy 5 i dimensjonen 205/60R16 96H XL.

Dekket er utviklet av det dedikerte utviklingssenteret til Maxxis i Kina og det europeiske tekniske senteret i Nederland i samsvar med kravene til Volkswagen. Mecotra ME3+ oppnår den perfekte balansen mellom sine eksisterende egenskaper innen drivstoffeffektivitet, kombinert med de spesifikke kravene Volkswagen stiller til Caddy-varebilen, for eksempel lastforhold og kjøredynamikk.

Med en spesialutviklet gummiblanding og topp moderne dekk-konstruksjon, oppnår dekket EU-merking ‘AA’ for både rullemotstand og våtgrep, noe som viser at dekksikkerhet og drivstoffeffektivitet kan gå hånd i hånd.

Den nye VW Caddy 5 vil være tilgjengelig for bestilling innen utgangen av 2020 med spesialutviklede Maxxis-dekk montert som standardutrustning.

Om Maxxis Tyres:
Maxxis ble grunnlagt i 1967, og har siden den gang hatt en eventyrlig vekst. Bare i løpet av de seneste 10 år har Maxxis firedoblet sin omsetning. Med hovedsete i Taiwan, 30.000 ansatte, distribusjon i ca. 180 land og en omsetning på >4 mrd. US dollar, er Maxxis på listen over verdens 10 største dekkprodusenter. Maxxis har industriledende produksjonsteknologi og tilbyr topp moderne sommer- og vinterprodukter, og er OE leverandør til en rekke av verdens ledende bilprodusenter. Maxxis har strenge krav til miljøvern, og fabrikkene er ISO14001-sertifiserte. Dette sikrer at alle dekk blir produsert på en ren og miljøvennlig måte.

Om Gummi Centralen AS:
Gummi Centralen AS er den Norske importøren av Pirelli, Maxxis, Roadcruza og Powertrac dekk til personbil, SUV, varebil og motorsykkel, samt Vossen, Brock og R-Series alufelger. Selskapets administrasjonskontor holder til på Lierstranda utenfor Drammen, og vårt sentrallager er lokalisert på Bjerkås i Slemmestad (mellom Asker og Drammen). Vi har også regionale varelagre i Bergen, Stavanger, Trondheim og Lillehammer. Gummi Centralen er en del av RAC Group, som også eier dekkjeden Dekk1 og Ferno Norden.