Det er gledelig å kunne informere om at Gummi Centralen i begynnelsen av oktober åpnet nytt varelager på Lillehammer som sikrer enda raskere levering til våre kunder i Hedmark og Oppland. Lageret er lokalisert langs E6, og er med det strategisk plassert i forhold til effektiv distribusjon av dekk og felger.

Gummi Centralen har nå 5 stk varelagre med utkjøring; Asker (hovedlager), Lillehammer, Trondheim, Bergen og Stavanger.

Utvidelsen av antall varelagre er et viktig ledd i vår ekspansive satsing i det norske dekk- og felgmarkedet. Vi er nå lokalisert på steder hvor det er stor aktivitet, og nærhet til kundene er viktig. Vi ønsker å yte høy service overfor våre forhandlere ved å tilby rask levering av våre mest etterspurte produkter.

I nettbutikken vår får du opp beholdninger på alle våre varelagre. Husk å velge ønsket utleveringslager når du kommer til «handlekurv» i nettbutikken. Dersom bestilling plasseres til vårt kundesenteret på telefon eller e-post, opplys om hvilket varelager du ønsker at varene skal leveres i fra.

Dersom du ikke allerede har tilgang til vår nettbutikk, kontakt vårt kundesenter på e-post ordre@gummi-centralen.no eller på telefon 66 98 34 40, så hjelper de deg med opprettelse av brukerkonto.